Over ons

Gat in de markt
De Smildeger ondernemer Michel Velthuis zag een gat in de markt, toen hij eerder nog bij een ander bedrijf werkte. Michel: ,,Bij veel ondernemers zag ik dat zij de prijs heel erg omhoog drukken. Wij vinden juist dat de prijzen flink naar beneden kunnen, zodat de klant ook een eerlijke prijs betaald voor het product. Het enige wat ik graag doe is de klanten te voorzien van een goedkope oplossing voor een mooie terras-bedekking. Een kwaliteitsoverkapping hoeft echt niet duur te zijn.  

Uitbreiding
Het bedrijf uit Smilde is onlangs flink uitgebreid. ,,Wij begonnen met het bouwen en verkopen van tuinkamers, veranda s en overkappingen. Nu zijn wij ook net begonnen met het bouwen en verkopen van lamellen overkappingen en zonneweringen voor particulieren en bedrijven  , vertelt de trotse Smilleger.

Kwaliteitsoverkapping
De kwaliteit van een terrasoverkapping van Overkapping Noord is uiteraard uitstekend. Met een gegalvaniseerde gootstrip van verenstaal en gebruik van 6063-T6 aluminium bent u verzekerd van een oersterke constructie welke een gewicht van 120 kilo per vierkante meter kan dragen. De terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-markering, en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen. Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat, helder glas of van melkglas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak. De terrasoverkapping is beschikbaar in diverse kleuren. Daarnaast zijn er twee verschillende stijlen: modern of klassiek. Met deze mogelijkheden bent u in de gelegenheid om een terrasoverkapping samen te stellen die volledig aan uw wensen voldoet. Overkapping Noord levert de overkappingen als compleet bouwpakket, maar zij kunnen natuurlijk ook de montage verzorgen van uw overkapping.