GLAZEN SCHUIFWANDEN

U geniet langer van uw veranda met glasschuifwanden. Overkapping Noord biedt u daarvoor verschillende oplossingen. Op deze manier kunt u op elk gewenst moment van uw veranda gebruik maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik. Breid uw overkapping uit met glasschuifwanden en creëer uw eigen tuinkamer. De Overkapping Noord glasschuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar en worden altijd compleet en op uw specifieke maat geleverd.

 

Op regenachtige en winderige dagen lonkt uw woonkamer misschien meer dan uw buitenterras. Maar met onze glazen schuifwanden kunt u dat gemakkelijk veranderen waardoor u, ook met minder weer, kan genieten van uw buitenterras.

 

Glazen schuifwanden geven u daarnaast beschutting en zorgen bovendien voor een ruimtelijke sfeer. Zo geniet u altijd van voldoende licht en een mooi zicht op uw tuin!

 

Waarom een glazen schuifwand van Overkapping Noord:

- Gemakkelijk uit te breiden met verschillende accessoires

- Kwalitatief hoogwaardig systeem voor een scherpe prijs

-Altijd buiten zitten, bij mooi en slecht weer

-Veelzijdig en functioneel

- Creëer een afgesloten ruimte

- Beschutting tegen wind en regen

- Te monteren in ieder merk overkapping, op uw balkon of in uw tuinhuis

 

Met onze accessoires maakt u het gebruik van uw glaswanden geschikt voor elk moment, seizoen en weertype. Nooit meer vlekken of vingerafdrukken op het glas met passende handvaten of plaats een volgsysteem om alle wanden tegelijkertijd te kunnen verschuiven. Kies hierbij uit; volgsysteem, plakhandvaten, indraaihandvat of tochtstrippen.